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Schulze‐Kaysers, N.
4
Ergebnisse:
Personensuche
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Sortierung: Jahr
Sortierung: Relevanz
?
1
Einfluss der Rotweinalterung auf die Interaktion von Tannin..:
Mehren, L.
;
Weilack, I.
;
Schulze‐Kaysers, N.
.
Lebensmittelchemie. 76 (2022) S2 - p. , 2022
Link:
https://doi.org/10.1002/..
?
2
Protection of protein from ruminal degradation by alkali‐in..:
Bongartz, V.
;
Böttger, C.
;
Wilhelmy, N.
...
Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition. 102 (2017) 1 - p. , 2017
Link:
https://doi.org/10.1111/..
?
3
Phenolic compounds in edible species of the Anacardiaceae f..:
Schulze-Kaysers, N.
;
Feuereisen, M. M.
;
Schieber, A.
RSC Advances. 5 (2015) 89 - p. 73301-73314 , 2015
Link:
https://doi.org/10.1039/..
?
4
Adsorption of flavonols from onion (Allium cepa L.) process..:
Kühn, S.
;
Wollseifen, H.R.
;
Galensa, R.
..
Food Research International. 65 (2014) - p. 103-108 , 2014
Link:
https://doi.org/10.1016/..
1-4