Eichner, K.
282  Ergebnisse:
Personensuche X
?
1

Nachbarschaftliche Netzwerke und Gesundheit:

Bruns, W ; Eichner, K
Das Gesundheitswesen.  71 (2009)  8/09 - p. , 2009
 
?
2

Frying quality and oxidative stability of two unconventiona..:

Mariod, Abdalbasit ; Matthäus, Bertrand ; Eichner, K..
Journal of the American Oil Chemists' Society.  83 (2006)  6 - p. 529-538 , 2006
 
?
3

The Influence of Temperature and Water Activity on the Form..:

, In: Maillard Reactions in Chemistry, Food and Health,
Eichner, K. ; Schuirmann, E. - p. 153-158 , 2005
 
?
4

The Influence of Light of Different Wavelengths on Chloroph..:

Thron, M. ; Eichner, K. ; Ziegleder, G.
LWT - Food Science and Technology.  34 (2001)  8 - p. 542-548 , 2001
 
?
5

The influence of the pH value on the formation of Strecker ..:

Cremer, D. R. ; Eichner, K.
European Food Research and Technology.  211 (2000)  4 - p. 247-251 , 2000
 
?
6

A new quick solid-phase extraction method for the quantific..:

Vollenbröker, M. ; Eichner, K.
European Food Research and Technology.  212 (2000)  1 - p. 122-125 , 2000
 
?
7

Abstract:

Wickern, B. ; Schulz, C. ; Beil, D....
Zeitschrift f�r Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung.  200 (1995)  2 - p. 67-170 , 1995
 
?
8

Abstracts:

Paschke, A. ; Heimhuber, B. ; Wachtendonk, D....
Zeitschrift f�r Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung.  201 (1995)  5 - p. 417-520 , 1995
 
?
10

Abstracts:

Krings, U. ; Eichner, K. ; Hagenauer-Hener, U....
Zeitschrift f�r Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung.  200 (1995)  5 - p. 311-414 , 1995
 
?
11

Abstracts:

Rathjen, T. ; Wickern, B. ; Hartmann, S....
Zeitschrift f�r Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung.  201 (1995)  2 - p. 105-208 , 1995
 
?
12

Abstracts:

Eichner, K. ; Griffig, J. ; Haselein, I....
Zeitschrift f�r Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung.  198 (1994)  5 - p. 339-458 , 1994
 
?
14

Abstracts:

Reiners, W. ; Gasser, U. ; Feldheim, W....
Zeitschrift f�r Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung.  199 (1994)  2 - p. 67-170 , 1994
 
?
15

Abstracts:

Martin, N. ; Bartsch, J. ; Scholz-B�ttcher, B....
Zeitschrift f�r Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung.  198 (1994)  2 - p. 73-192 , 1994
 
1-15