Fark, Nicole
9  Ergebnisse:
Personensuche X
?
 
?
3

Zucker‐, Fett‐, Salz‐ und Energiegehalte in Produkten mit K..:

Gréa, Corinna ; Fark, Nicole ; Roser, Silvia Andrea..
Abstractband zum 59. Wissenschaftlichen Kongress -- https://www.dge.de/va/kongresse/wk59/ -- https://www.dge.de/va/kongresse/wk59/programm/ -- https://www.dge.de/fileadmin/public/doc/wk/2022/DGE-Proc-Germ-Nutr-Soc-Vol-28-2022.pdf -- 978-3-88749-277-9.  , 2022
 
?
4

Produktmonitoring 2021: Ergebnisbericht Mai 2022:

Gréa, Corinna ; Busl, Laura ; Dittmann, Anna...
10.25826/20210413-112556 -- Produktmonitoring 2020 -- https://www.mri.bund.de/fileadmin/MRI/Institute/EV/MRI-Produktmonitoring-2020_Ergebnisbericht-final.pdf.  , 2022
 
?
6

First review on the selenium status in Germany covering the..:

Liaskos, Marina ; Fark, Nicole ; Ferrario, Paola G...
European Journal of Nutrition -- Eur J Nutr -- 1436-6207 -- 1436-6215 -- 1466536-0 -- 1463312-7 -- http://link.springer.com/journal/394 -- http://www.bibliothek.uni-regensburg.de/ezeit/?1463312.  , 2022
 
?
 
?
8

Comprehensive EuroFIR recipe calculation guideline to produ..:

Sandfuchs, Katja ; Fark, Nicole ; Presser, Karl...
13th International Food data Conference, 14. - 18. October 2019, Lissabon, Portugal -- https://ifdc2019.com -- http://ifdc2019.com/wp-content/uploads/2019/11/Livro-de-abstracts-Final_site.pdf.  , 2019
 
?
9

Harmonization of Data Aggregation Procedures for Food Compo..:

Fark, Nicole ; Oseredczuk, Marine ; Sandfuchs, Katja.
13th International Food data Conference, 14. - 18. October 2019, Lissabon, Portugal -- https://ifdc2019.com -- http://ifdc2019.com/wp-content/uploads/2019/11/Livro-de-abstracts-Final_site.pdf.  , 2019
 
1-9