GAZE, R.
270  Ergebnisse:
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2

GMP, HACCP and the prevention of foreign bodies:

, In: Detecting Foreign Bodies in Food,
Gaze, R.R. ; Campbell, A.J. - p. 14-28 , 2004
 
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4

HACCP systems and microbiological risk assessment:

, In: Microbiological Risk Assessment in Food Processing,
Gaze, R. ; Betts, R. ; Stringer, M.F. - p. 248-265 , 2002
 
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5

Contributors:

, In: Microbiological Risk Assessment in Food Processing,
 
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6

HACCP systems and microbiological risk assessment:

, In: Microbiological Risk Assessment in Food Processing,
 
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8

Tensile Strength of Asbestos:

ZUKOWSKI, R. ; GAZE, R.
Nature.  183 (1959)  4653 - p. 35-37 , 1959
 
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9

Über eine neue Fällungsmethode von Platinsulfid und über An..:

Iwanow, W. N. ; Gaze, R.
Fresenius' Zeitschrift für analytische Chemie; Zeitschrift für analytische Chemie.  64 (1924)  8-9 - p. 351-351 , 1924
 
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10

Über die Bestimmung des Strychningehaltes im Strychningetre..:

Gaze, R.
Fresenius' Zeitschrift für analytische Chemie; Zeitschrift für analytische Chemie.  56 (1917)  3 - p. 174-175 , 1917
 
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11

Preparation of mushroom (Agaricus bisporus) composts in con..:

Noble, R. ; Gaze, R.H.
International Biodeterioration & Biodegradation.  37 (1996)  1-2 - p. 93-100 , 1996
 
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13

Spatio‐temporal patterns of retinal ganglion cell death dur..:

Gaze, R. M. ; Grant, P.
Journal of Comparative Neurology.  315 (1992)  3 - p. 264-274 , 1992
 
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1-15