Kaltenbach, Katja
16  Ergebnisse:
Personensuche X
?
2

Evaluation of NMR-based strategies to differentiate fresh f..:

Kaltenbach, Katja H. ; Kuballa, Thomas ; Schröder, Ute...
European Food Research and Technology.  250 (2023)  1 - p. 239-251 , 2023
 
?
4

Evaluation of NMR-based strategies to differentiate fresh f..:

Kaltenbach, Katja ; Kuballa, Thomas ; Schröder, Ute...
European Food Research & Technology : European food research and technology -- Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung -- Eur. Food. Res. Technol. -- 1438-2377 -- 1431-4630 -- 2055006-6 -- 1476605-x.  , 2023
 
?
5

Liquid Nuclear Magnetic Resonance (NMR) Spectroscopy in Tra..:

Kuballa, Thomas ; Kaltenbach, Katja ; Teipel, Jan.
Separations -- http://www.mdpi.com/journal/separations -- http://www.bibliothek.uni-regensburg.de/ezeit/?2869930 -- 2869930-0 -- 2297-8739.  , 2023
 
?
6

Frisch oder aufgetaut? Evaluation verschiedener NMR-Strateg..:

Kaltenbach, Katja ; Kuballa, Thomas ; Schroeder, Ute...
51. Deutsche Lebensmittelchemietage -- https://veranstaltungen.gdch.de/tms/frontend/index.cfm?l=11460&sp_id=1&selMicrosite=82196 -- https://veranstaltungen.gdch.de/tms/frontend/index.cfm?l=11460&modus= -- https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/lemi.202359004 -- 10.1002/lemi.202359004.  , 2023
 
?
 
?
15

Comprehensive examination of dehydroxylation of kaolinite, ..:

Izadifar, Mohammadreza ; Thissen, Peter ; Steudel, Annett...
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/doi/10.1007/s42860-020-00082-w.  , 2020
 
1-15