Kromm, Lisa
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Inactivation of E. coli and L. innocua in milk by a thin fi..:

Barut Gök, Sıla ; Vetter, Eva ; Kromm, Lisa...
International Journal of Food Microbiology.  343 (2021)  - p. 109105 , 2021
 
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UV-C treatment of grape must: Microbial inactivation, toxic..:

Diesler, Kathrin ; Golombek, Patricia ; Kromm, Lisa...
Innovative Food Science & Emerging Technologies.  52 (2019)  - p. 291-304 , 2019
 
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Charakterisierung von UV-C-behandeltem Traubenmost und dara..:

Kromm, Lisa ; Hartwig, Susanne ; Golombek, Patricia...
48. Deutscher Lebensmittelchemikertag : 16.-18. September 2019, Dresden -- 978-3-947197-15-6.  , 2019
 
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Inactivation of spoilage yeast in white grape must by UV C-..:

Wegmann-Herr, Pascal ; Diesler, Kathrin ; Golombek, Patricia...
41st OIV Congress 2018 -- http://www.oiv.int/public/medias/6389/book-of-abstracts.pdf.  , 2018
 
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Improving UV-C treatment of liquids in a thin film reactor ..:

Gräf, Volker ; Kromm, Lisa ; Hensel, Andreas...
31st EFFoST International Conference: Food Science and Technology Challenges for the 21st Century - Research to Progress Society.  , 2017
 
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Study about the performance of a novel UV-C reactor design ..:

Gomez, Marisol ; Kromm, Lisa ; Stahl, Mario.
31st EFFoST International Conference: Food Science and Technology Challenges for the 21st Century - Research to Progress Society.  , 2017
 
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Einfluss der UV-C Behandlung von Most und Wein auf die ernä..:

Kromm, Lisa ; Golombek, Patricia ; Diesler, Kathrin...
51. Vortragstagung DGQ: Qualität von Wein sowie Frucht- und Gemüsesäften.  , 2017
 
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