Paulus, Klaus O.
557  Ergebnisse:
Personensuche X
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1

Sensors and measurement of product properties 

instrumentation and process control  Berichte der Bundesforschungsanstalt für Ernährung ; 1987,1
Exemplar:  TB BHV: let 72/12
 
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7

On Efficient Extraction of Pelvis Region from CT Data:

, In: Bildverarbeitung für die Medizin 2021; Informatik aktuell,
 
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9

Leadership Training in Endocrinology Fellowship? A Survey o..:

True, Mark W. ; Folaron, Irene ; Wardian, Jana L....
Journal of the Endocrine Society.  1 (2017)  3 - p. 174-185 , 2017
 
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10

The Changing Role of Extension Plant Pathologists:

Jacobsen, Barry J. ; Paulus, Albert O.
Annual Review of Phytopathology.  28 (1990)  1 - p. 271-294 , 1990
 
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11

Constructing Communication Strategy: A Three-Country Case S..:

Rabino, Samuel ; Moskowitz, Howard R. ; Paulus, Klaus.
Journal of International Consumer Marketing.  24 (2012)  4 - p. 232-251 , 2012
 
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13

Effects of cooking treatment on the texture of root vegetab..:

HARADA, Tsutomu ; PAULUS, Klaus
Agricultural and Biological Chemistry.  51 (1987)  3 - p. 837-844 , 1987
 
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14

Gemeinschaftsverpflegung 

Erfahrungen und Anwendungen in der Praxis  Wissenschaftliche Schriftenreihe der Ernährungsgesellschaften Deutschland, Österreich, Schweiz ; [3]
Paulus, Klaus , 1983
Exemplare:  TB BHV: let 950/7; Zentrale:E02 a med 159.8 ik/634
 
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15

Einfluß von Eigenschaften und Inhaltsstoffen der Rohkartoff.. 

Berichte der Bundesforschungsanstalt für Ernährung ; 1980/4
Exemplar:  TB BHV: let 660/4
 
1-15