Strijowski, U.
6  Ergebnisse:
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Influence of chemical refining process and oil type on boun..:

Franke, K. ; Strijowski, U. ; Fleck, G..
LWT - Food Science and Technology.  42 (2009)  10 - p. 1751-1754 , 2009
 
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4

Gewinnung von Oligo-Galacturonsäuren durch Pektinhydrolyse ..:

Toepfl, S. ; Strijowski, U. ; Timke, M...
Chemie Ingenieur Technik.  81 (2009)  8 - p. 1037-1038 , 2009
 
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5

Kinetics of acrylamide formation in potato powder:

Franke, K. ; Strijowski, U. ; Reimerdes, E.H.
Journal of Food Engineering.  90 (2009)  1 - p. 135-140 , 2009
 
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6

Structural and functional mimicry of the binding site of hY..:

Strijowski, U ; Hirsch, T ; Quintilla, A..
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/wos/000247236500028.  , 2007
 
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