Treblin, Mascha
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Physicochemical and Sensory Characterization of Whey Protei..:

von Oesen, Tobias ; Schrader, Katrin ; Clawin-Rädecker, Ingrid...
Journal of Agricultural and Food Chemistry.  72 (2024)  11 - p. 5898-5911 , 2024
 
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Development of a targeted HPLC-ESI-QqQ-MS/MS method for the..:

Fischer, Judith ; Treblin, Mascha ; Sitz, Tobias.
Analytical and Bioanalytical Chemistry.  413 (2021)  7 - p. 1941-1954 , 2021
 
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Identification of Marker Peptides for the Whey Protein Quan..:

von Oesen, Tobias ; Treblin, Mascha ; Clawin-Rädecker, Ingrid...
Foods -- 2304-8158 -- 2704223-6 -- http://www.mdpi.com/journal/foods -- http://www.bibliothek.uni-regensburg.de/ezeit/?2704223.  , 2023
 
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Determination and evaluation of whey protein content in mat..:

Oesen, Tobias von ; Treblin, Mascha ; Staudacher, Alexandra...
LWT - Food Science and Technology = Lebensmittel-Wissenschaft und -Technologie -- 0460-1173 -- 0023-6438 -- 1469139-5 -- 2169058-3 -- 1140230-1 -- 241369-3 -- http://www.bibliothek.uni-regensburg.de/ezeit/?1469139 -- http://www.sciencedirect.com/science/journal/00236438.  , 2023
 
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