Unbehend, Günter
37  Ergebnisse:
Personensuche X
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Brot und Kleingebäck 

Aid ; 1004
Unbehend, Günter ; Lobitz, Rüdiger - 14., überarb. Aufl. . , 2008
Exemplar:  TB BHV: let 440/42(14)
 
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2

Precise Color Communication by Determination of the Color o..:

Brühl, Ludger ; Unbehend, Günter
European Journal of Lipid Science and Technology.  123 (2021)  7 - p. , 2021
 
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3

Preparation of doughnuts using partially hydrogenated peanu..:

Brühl, Ludger ; Unbehend, Günter
Journal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit.  8 (2013)  3 - p. 155-163 , 2013
 
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7

Batter rheology and bread texture of sorghum‐based gluten‐f..:

Onyango, Calvin ; Mutungi, Christopher ; Unbehend, Günter.
International Journal of Food Science & Technology.  45 (2010)  6 - p. 1228-1235 , 2010
 
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9

Chemical and Sensory Characteristics of Products Fried in H..:

Matthäus, Bertrand ; Haase, Norbert U. ; Unbehend, Günter
Journal of the American Oil Chemists' Society.  86 (2009)  8 - p. 799-808 , 2009
 
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10

Creep‐recovery parameters of gluten‐free batter and crumb p..:

Onyango, Calvin ; Mutungi, Christopher ; Unbehend, Günter.
International Journal of Food Science & Technology.  44 (2009)  12 - p. 2493-2499 , 2009
 
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12

Precise color communication by determination of the color o..:

Brühl, Ludger ; Unbehend, Günter
European journal of lipid science and technology -- Eur. J. Lipid Sci. Technol. -- 1438-7697 -- 1438-9312 -- 2003265-1 -- 2012720-0 -- http://www.bibliothek.uni-regensburg.de/ezeit/?2012720 -- https://onlinelibrary.wiley.com/journal/14389312.  , 2021
 
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Erntequalität und qualität ausgewählter handelsüblicher Get..:

Unbehend, Günter
70. Tagung für Bäckerei-Technologie -- https://www.agfdt.de/r%C3%BCckblick.html?file=files/agf/downloads/Baeckereitechnologie/bt19/Tagungsbroschuere_Baeckereitechnologie_2019.pdf.  , 2019
 
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