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Unbehend, Günter
37
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1
Brot und Kleingebäck
Aid ; 1004
Unbehend, Günter
;
Lobitz, Rüdiger
- 14., überarb. Aufl. . , 2008
Exemplar:
TB BHV
: let 440/42(14)
?
2
Precise Color Communication by Determination of the Color o..:
Brühl, Ludger
;
Unbehend, Günter
European Journal of Lipid Science and Technology. 123 (2021) 7 - p. , 2021
Link:
https://doi.org/10.1002/..
?
3
Preparation of doughnuts using partially hydrogenated peanu..:
Brühl, Ludger
;
Unbehend, Günter
Journal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit. 8 (2013) 3 - p. 155-163 , 2013
Link:
https://doi.org/10.1007/..
?
4
Modification of gluten-free sorghum batter and bread using ..:
Onyango, Calvin
;
Mutungi, Christopher
;
Unbehend, Günter
.
LWT - Food Science and Technology. 44 (2011) 3 - p. 681-686 , 2011
Link:
https://doi.org/10.1016/..
?
5
Rheological and textural properties of sorghum-based formul..:
Onyango, Calvin
;
Mutungi, Christopher
;
Unbehend, Günter
.
LWT - Food Science and Technology. 44 (2011) 3 - p. 687-693 , 2011
Link:
https://doi.org/10.1016/..
?
6
Rheological and baking characteristics of batter and bread ..:
Onyango, Calvin
;
Mutungi, Christopher
;
Unbehend, Günter
.
Journal of Food Engineering. 97 (2010) 4 - p. 465-470 , 2010
Link:
https://doi.org/10.1016/..
?
7
Batter rheology and bread texture of sorghum‐based gluten‐f..:
Onyango, Calvin
;
Mutungi, Christopher
;
Unbehend, Günter
.
International Journal of Food Science & Technology. 45 (2010) 6 - p. 1228-1235 , 2010
Link:
https://doi.org/10.1111/..
?
8
Effect of cellulose-derivatives and emulsifiers on creep-re..:
Onyango, Calvin
;
Unbehend, Günter
;
Lindhauer, Meinolf G.
Food Research International. 42 (2009) 8 - p. 949-955 , 2009
Link:
https://doi.org/10.1016/..
?
9
Chemical and Sensory Characteristics of Products Fried in H..:
Matthäus, Bertrand
;
Haase, Norbert U.
;
Unbehend, Günter
Journal of the American Oil Chemists' Society. 86 (2009) 8 - p. 799-808 , 2009
Link:
https://doi.org/10.1007/..
?
10
Creep‐recovery parameters of gluten‐free batter and crumb p..:
Onyango, Calvin
;
Mutungi, Christopher
;
Unbehend, Günter
.
International Journal of Food Science & Technology. 44 (2009) 12 - p. 2493-2499 , 2009
Link:
https://doi.org/10.1111/..
?
11
Erntequalität und Qualität ausgewählter handelsüblicher Get..:
Unbehend, Günter
72. Tagung für Bäckerei-Technologie 2021. , 2021
Link:
https://www.openagrar.de..
?
12
Precise color communication by determination of the color o..:
Brühl, Ludger
;
Unbehend, Günter
European journal of lipid science and technology -- Eur. J. Lipid Sci. Technol. -- 1438-7697 -- 1438-9312 -- 2003265-1 -- 2012720-0 -- http://www.bibliothek.uni-regensburg.de/ezeit/?2012720 -- https://onlinelibrary.wiley.com/journal/14389312. , 2021
Link:
https://doi.org/10.1002/..
?
13
Physico-chemical properties of flour, dough and bread from ..:
Onyango, Calvin
;
Luvitaa, Susan Karenya
;
Unbehend, Günter
.
Journal of Cereal Science -- 0733-5210 -- 408468-8 -- 1469001-9. , 2020
Link:
https://doi.org/10.1016/..
?
14
Erntequalität und Qualität ausgewählter handelsüblicher Get..:
Unbehend, Günter
71. Tagung für Bäckerei-Technologie 2020 - online. , 2020
Link:
https://www.openagrar.de..
?
15
Erntequalität und qualität ausgewählter handelsüblicher Get..:
Unbehend, Günter
70. Tagung für Bäckerei-Technologie -- https://www.agfdt.de/r%C3%BCckblick.html?file=files/agf/downloads/Baeckereitechnologie/bt19/Tagungsbroschuere_Baeckereitechnologie_2019.pdf. , 2019
Link:
https://www.openagrar.de..
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