Walde, Per M.
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1

Low-temperature drying of salted cod (Gadus morhua) assiste..:

Ozuna, César ; Cárcel, Juan A. ; Walde, Per M..
Innovative Food Science & Emerging Technologies.  23 (2014)  - p. 146-155 , 2014
 
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7

Comparison of dietary tocotrienols from barley and palm oil..:

Walde, Constanze M ; Drotleff, Astrid M ; Ternes, Waldemar
Journal of the Science of Food and Agriculture.  94 (2013)  4 - p. 810-818 , 2013
 
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9

Atmospheric Freeze Drying—A Review:

Claussen, I. C. ; Ustad, T. S. ; Str⊘mmen, I..
Drying Technology.  25 (2007)  6 - p. 947-957 , 2007
 
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11

Zeitschrift für Angewandte Geologie 

Band 24, Heft 2: Februar 1978  Zeitschrift für Angewandte Geologie ; Band 24, Heft 2
Agalzowa, E. N ; Förster, W ; Hähne, R... - Reprint 2021 . , [2022]
 
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12

Prospektive Studie zur Pathologie der strahleninduzierten M..:

Handschel, J. ; Prott, F. -J. ; Meyer, U....
Mund-, Kiefer- und Gesichtschirurgie.  2 (1998)  3 - p. 131-135 , 1998
 
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