8  Ergebnisse:
?
1

Hazard characterization for pathogens in food and water 

guidelines  Microbiological risk asssessment series ; 3
Weltgesundheitsorganisation , 2003
Exemplar:  Zentrale:Magazin 01.j.7643
 
?
2

Risk assessments of salmonella in eggs and broiler chickens 

Microbiological risk assessment series ; 2
Weltgesundheitsorganisation , 2002
Exemplar:  Zentrale:Magazin 01.j.7223
 
?
3

Risk assessments of salmonella in eggs and broiler chickens 

interpretative summary  Microbiological risk asssessment series ; 1
Weltgesundheitsorganisation , 2002
Exemplar:  Zentrale:Magazin 01.j.7313
 
?
4

Handbuch für den Desinfektor in Ausbildung und Praxis 

mit ausführlichem Prüfungsfragenkatalog und Glossarium un... 
Exemplare:  TB BHV: bio 235/4; Zentrale:E02 a med 115.7/892
 
?
5

Quantitativer spezifischer Schnellnachweis von Mikroorganis.. 

Forschungsberichte des Landes Nordrhein-Westfalen ; 3147, Fachgruppe Physik, Chemie, Biologie
Exemplar:  Zentrale:Magazin bf 8064
 
?
7

Microorganisms in foods 

their significance and methods of enumeration 
Exemplar:  Zentrale:Magazin ar 0944
 
?
8

Thermobacteriology in food processing 

Food science and technology ; 2
Exemplar:  Zentrale:Magazin ab 5113
 
1-8