Cox, Nelson
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1

Lehninger Biochemie 

Springer-Lehrbuch
Nelson, David L. ; Lehninger, Albert L. ; Häcker, Bärbel - 4., vollst. überarb. und erw. Aufl., Übersetzung der 5. amerikanischen Auflage . , 2009
 
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Lehninger Biochemie 

Springer-Lehrbuch
Nelson, David L. ; Schön, Claudia ; Cox, Michael M.... - 4., vollständig überarbeitete und erweiterte Auflage, Übersetzung der 5. amerikanischen Auflage, korrigierter Nachdruck . , 2011
Copies: Zentrale;
 
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4

Lehninger principles of biochemistry:

Nelson, David L. ; Lehninger, Albert L. - 5. ed., 5. print. . , 2008
Copies:  Zentrale:E02 h bcp 010 e/293(5)b
 
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5

Lehninger principles of biochemistry:

Nelson, David L. ; Lehninger, Albert L. - 5. ed., 2. print. . , 2008
Copies:  Zentrale:E02 a bcp 010 e/293(5); Zentrale:E02 a bcp 010 e/293(5)a
 
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6

Lehninger Biochemie 

mit 40 Tabellen  Springer-Lehrbuch
Nelson, David L. ; Beginnen, Kurt - 3., vollst. überarb. und erw. Aufl., 1. korrigierter Nachdr. . , 2005
Copies: Zentrale;
 
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7

Lehninger principles of biochemistry 

Macmillan learning;Macmillan education
Nelson, David L. ; Cox, Michael M. ; Lehninger, Albert L. - Seventh edition . , [2017]
Copies:  :TB Technik a 764/28(7); TB BHV: bch 30/1(7)(Engl.)
 
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8

Lehninger principles of biochemistry:

Nelson, David L. ; Cox, Michael M. ; Lehninger, Albert L. - Fourth edition, first printing . , [2005]
Copies:  :TB Technik a 764/28(4)
 
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9

Lehninger Biochemie 

Springer-Lehrbuch
Nelson, David L. ; Beginnen, Kurt ; Lehninger, Albert L. - 3., vollst. überarb. und erw. Aufl. . , 2001
Copies: Zentrale; TB Technik;
 
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10

Principles of biochemistry 

[includes CD-ROM: Understand! Biochemistry] 
Lehninger, Albert L. - 3. Aufl. . , 2000
Copies: Zentrale; TB Technik;
 
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11

Prinzipien der Biochemie 

Spektrum Lehrbuch
Copies:  Zentrale:E02 h bcp 010 ec/294(2)c
 
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Stellar pulsation 

proceedings of a conference held as a memorial to John P. C...  Lecture notes in physics ; 274
Copies:  Zentrale:Magazinturm-E02 15h phy 001 ka/01-274
 
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13

The microbiology of poultry meat products 

Food science and technology
Copies:  TB BHV: let 265/6
 
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