Feldheim, Walter
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Particle Size of Whole Meal Rye Bread does not Affect the D..:

Wisker, Elisabeth ; Daniel, Martina ; Feldheim, Walter
Journal of the Science of Food and Agriculture.  70 (1996)  3 - p. 327-333 , 1996
 
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Tee und Tee-Erzeugnisse 

mit 33 Tabellen  Lebensmitteluntersuchung und Lebensmitteltechnologie ; 23
Copies:  TB BHV: let 730/4; Zentrale:E02 a agr 916/567
 
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7

Einbeziehung der Ballaststoffe in die Berechnung des Brennw..:

Wisker, Elisabeth ; Opp, Katrin ; Feldheim, Walter
Zeitschrift f�r Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung.  197 (1993)  3 - p. 233-238 , 1993
 
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8

The influence of lecithin on plasma choline concentrations ..:

von Allwörden, H. Niels ; Horn, Silke ; Kahl, Jörg.
European Journal of Applied Physiology and Occupational Physiology.  67 (1993)  1 - p. 87-91 , 1993
 
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Ahornsirup ? eine �bersicht:

Morselli, Maria Franca ; Feldheim, Walter
Zeitschrift f�r Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung.  186 (1988)  1 - p. 6-10 , 1988
 
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13

Metabolizable Energy and Dietary Fiber:

Wisker, Elisabeth ; Feldheim, Walter
The Journal of Nutrition.  118 (1988)  5 - p. 654-654 , 1988
 
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14

Determination of vitamin A in liver sausage and liver tissu..:

Schindler, Rainer ; Scholz, Martina ; Feldheim, Walter
Zeitschrift f�r Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung.  185 (1987)  3 - p. 208-212 , 1987
 
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15

Investigation of the presence and significance of theanine ..:

Feldheim, Walter ; Yongvanit, Puangrat ; Cummings, Philip H.
Journal of the Science of Food and Agriculture.  37 (1986)  6 - p. 527-534 , 1986
 
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