I agree that this site is using cookies. You can find further informations
here
.
X
Login
My folder (
0
)
Home
About us
Home About us
Our history
Profile
Press & public relations
Friends
The library in figures
Exhibitions
Projects
Training, internships, careers
Films
Services & Information
Home Services & Information
Lending and interlibrary loans
Returns and renewals
Training and library tours
My Account
Library cards
New to the library?
Download Information
Opening hours
Learning spaces
PC, WLAN, copy, scan and print
Catalogs and collections
Home Catalogs and Collections
Rare books and manuscripts
Digital collections
Subject Areas
Our sites
Home Our sites
Central Library
Law Library (Juridicum)
BB Business and Economics (BB11)
BB Physics and Electrical Engineering
TB Engineering and Social Sciences
TB Economics and Nautical Sciences
TB Music
TB Art & Design
TB Bremerhaven
Contact the library
Home Contact the library
Staff Directory
Open access & publishing
Home Open access & publishing
Reference management: Citavi & RefWorks
Publishing documents
Open Access in Bremen
Show Desktop-Version
Toggle navigation
Janecke, H.
197
results:
Search for persons
X
Format
Online (195)
Print (2)
Mediatypes
Books (2)
E-Books (1)
Articles (Online) (115)
OpenAccess-fulltext (79)
Languages
german (21)
english (163)
Sorted by: Relevance
Sorted by: Year
?
1
Zur Bestimmung von Vitamin D in biologischem Material (Milc..:
Janecke, H.
;
Brendel, R.
Die Naturwissenschaften. 58 (1971) 1 - p. 54-55 , 1971
Link:
https://doi.org/10.1007/..
?
2
Zur Gaschromatographie von Vitamingemischen:
Janecke, H.
;
Voege, H.
Die Naturwissenschaften. 55 (1968) 9 - p. 447-448 , 1968
Link:
https://doi.org/10.1007/..
?
3
Die einzelnen Lebensmittel (Chemie, Technologie, Analytik):
Lindner, A. F.
;
Kohn, R.
;
Bötticher, W.
...
Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 125 (1964) 3 - p. 195-203 , 1964
Link:
https://doi.org/10.1007/..
?
4
Über Wollfett 8. Mitt.: Zur Charakterisierung eines Phospho..:
Janecke, H.
;
Fülberth, W.
Archiv der Pharmazie. 297 (1964) 4 - p. 193-205 , 1964
Link:
https://doi.org/10.1002/..
?
5
Über den Schleimstoff aus Flores Chamomillae. 4. Mitt.: Qua..:
Janecke, H.
;
Kehr, W.
Archiv der Pharmazie. 295 (1962) 3 - p. 182-187 , 1962
Link:
https://doi.org/10.1002/..
?
6
Untersuchungen über den Verlauf der metallkatalysierten Oxy..:
Janecke, H.
;
Niklasch‐Hennig, F.
Archiv der Pharmazie. 294 (1961) 10 - p. 616-623 , 1961
Link:
https://doi.org/10.1002/..
?
7
Überprüfung einiger physikalischer Methoden zur Verfolgung ..:
Janecke, H.
;
Hennig‐Niklasch, F.
Archiv der Pharmazie. 293 (1960) 1 - p. 43-47 , 1960
Link:
https://doi.org/10.1002/..
?
8
Wissenswertes für Die Pharmazeutische Praxis. Extraktion vo..:
Janecke, H.
;
Hennig, W.
Archiv der Pharmazie. 293 (1960) S8 - p. 137-142 , 1960
Link:
https://doi.org/10.1002/..
?
9
Buchbesprechungen:
Ühlein, E.
;
Freyschlag, H.
;
Müller, F. H.
...
Kolloid-Zeitschrift. 165 (1959) 2 - p. 171-177 , 1959
Link:
https://doi.org/10.1007/..
?
10
Über einige Eigenschaften von in Drogen vorkommenden Phosph..:
Janecke, H.
;
Hennig, W.
Archiv der Pharmazie. 292 (1959) 12 - p. 757-760 , 1959
Link:
https://doi.org/10.1002/..
?
11
Buchbesprechungen:
Kotter, L.
;
Kielh�fer, E.
;
B�tticher, W.
...
Zeitschrift f�r Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 109 (1959) 1 - p. 56-59 , 1959
Link:
https://doi.org/10.1007/..
?
12
�ber ein diel-Dehydroascorbins�ure reduzierendes Enzymsyste..:
Janecke, H.
;
Ragab, Mohamed Hassib Hafez
Zeitschrift f�r Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 107 (1958) 2 - p. 132-143 , 1958
Link:
https://doi.org/10.1007/..
?
13
Buchbesprechungen:
Horner, L.
;
Dimroth, K.
;
Müller, F. H.
...
Kolloid-Zeitschrift. 152 (1957) 2 - p. 151-153 , 1957
Link:
https://doi.org/10.1007/..
?
14
Sonstige organische verbindungen:
Heimann, A.
;
Schlumprecht, L.
;
Janecke, H.
...
Zeitschrift f�r Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 103 (1956) 2 - p. 151-153 , 1956
Link:
https://doi.org/10.1007/..
?
15
Die einzelnen Lebensmittel (Beschaffenheit, Herstellung und..:
Kundrat, W.
;
Kielhöfer, E.
;
Janecke, H.
Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 104 (1956) 3 - p. 201-203 , 1956
Link:
https://doi.org/10.1007/..
1-15