LANGENDORFF, V
21  results:
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Influence of formulation on the structural networks in ice ..:

Granger, C. ; Leger, A. ; Barey, P...
International Dairy Journal.  15 (2005)  3 - p. 255-262 , 2005
 
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6

Properties of sheared carrageenan/milk gels. Effect of the ..:

, In: Gums and Stabilisers for the Food Industry 12,
Chapuis, C. ; Michon, C. ; Langendorff, V... - p. 131-138 , 2004
 
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7

Use of dynamic rheology for ice cream characterization:

, In: Gums and Stabilisers for the Food Industry 12,
Granger, C. ; Barey, P. ; Renouf, N... - p. 65-74 , 2004
 
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8

Emulsion stabilizing properties of pectin:

Leroux, J. ; Langendorff, V. ; Schick, G...
Food Hydrocolloids.  17 (2003)  4 - p. 455-462 , 2003
 
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Archiv für pathologische Anatomie und Physiologie und für.. 

Band 69  Archiv für pathologische Anatomie und Physiologie und für klinische Medicin ; Band 69
Virchow, Rudolf ; Bayern, Herzog Carlin ; Bernhardt, Martin... - Reprint 2021 . , [2021]
 
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Chronische Osteomyelitis und Fistelcarcinom:

Wening, J. V. ; Stein, M. ; Langendorff, U..
Langenbecks Archiv f�r Chirurgie.  374 (1989)  1 - p. 55-59 , 1989
 
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