Moharram, Yehia G.
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Effect of cooking methods on the quality of lentils:

Moharram, Yehia G. ; Abou-Samaha, Asama R. ; El-Mahady, Ahmed R.
Zeitschrift f�r Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung.  182 (1986)  4 - p. 307-310 , 1986
 
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Influence of germination on the nutritional quality of lent..:

El-Mahdy, Ahmed R. ; Moharram, Yehia G ; Abou-Samaha, Osama R.
Zeitschrift f�r Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung.  181 (1985)  4 - p. 318-320 , 1985
 
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5

Effect of soaking on the quality of lentil seeds:

Abou-Samaha, Osama R. ; El-Mahdy, Ahmed R. ; Moharram, Yehia G.
Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung.  180 (1985)  6 - p. 485-490 , 1985
 
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