Pöhnl, Tobias
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Pectins, hemicellulose and lignocellulose profiles vary in ..:

Warner, Jorge ; Pöhnl, Tobias ; Steingass, Christof B....
Carbohydrate Polymer Technologies and Applications.  5 (2023)  - p. 100289 , 2023
 
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Influence of propagation method and storage conditions on f..:

Pöhnl, Tobias ; Minor, Natalia ; Sedlmeier, Elisabeth..
Journal of Food Composition and Analysis.  103 (2021)  - p. 104102 , 2021
 
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Impact of Cultivation Method and Cultivar Selection on Solu..:

Pöhnl, Tobias ; Schweiggert, Ralf M. ; Carle, Reinhold
Journal of Agricultural and Food Chemistry.  66 (2018)  48 - p. 12827-12835 , 2018
 
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Comparison of high performance anion exchange chromatograph..:

Pöhnl, Tobias ; Böttcher, Christoph ; Schulz, Hartwig...
Journal of Food Composition and Analysis.  63 (2017)  - p. 148-156 , 2017
 
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Influence of urban gardening conditions on the concentratio..:

Bayer, Marie ; Neugart, Susanne ; Pöhnl, Tobias
https://ojs.openagrar.de/index.php/JABFQ/article/view/16427/16545.  , 2022
 
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Brennnessel und Giersch - Essbares Wildgemüse eine sinnvoll..:

Engelhardt, Layla ; Pöhnl, Tobias ; Neugart, Susanne
10.5073/20220404-103405 -- 55. Jahrestagung DGQ: Qualität 2030: Produktqualität in Zeiten des globalen Wandels; 22./23. März 2022, Universität Hohenheim (Online-Veranstaltung) -- 2199-921X -- 978-3-95547-108-8.  , 2022
 
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