I agree that this site is using cookies. You can find further informations
here
.
X
Login
My folder (
0
)
Home
About us
Home About us
Our history
Profile
Press & public relations
Friends
The library in figures
Exhibitions
Projects
Training, internships, careers
Films
Services & Information
Home Services & Information
Lending and interlibrary loans
Returns and renewals
Training and library tours
My Account
Library cards
New to the library?
Download Information
Opening hours
Learning spaces
PC, WLAN, copy, scan and print
Catalogs and collections
Home Catalogs and Collections
Rare books and manuscripts
Digital collections
Subject Areas
Our sites
Home Our sites
Central Library
Law Library (Juridicum)
BB Business and Economics (BB11)
BB Physics and Electrical Engineering
TB Engineering and Social Sciences
TB Economics and Nautical Sciences
TB Music
TB Art & Design
TB Bremerhaven
Contact the library
Home Contact the library
Staff Directory
Open access & publishing
Home Open access & publishing
Reference management: Citavi & RefWorks
Publishing documents
Open Access in Bremen
Show Desktop-Version
Toggle navigation
Ro�mann, B.
39
results:
Search for persons
X
Format
Online (39)
Mediatypes
Articles (Online) (26)
Bookchapter (Online) (4)
OpenAccess-fulltext (9)
Languages
english (16)
german (20)
Sorted by: Relevance
Sorted by: Year
?
1
Buchbesprechungen:
Hausding, D.
;
M�hler, Kl.
;
Reichenbach-Klinke, H.
...
Zeitschrift f�r Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 162 (1976) 2 - p. 169-181 , 1976
Link:
https://doi.org/10.1007/..
?
2
Ern�hrung:
Ro�mann, B.
;
Kiermeier, F.
;
Feldheim, W.
Zeitschrift f�r Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 148 (1972) 3 - p. 155-158 , 1972
Link:
https://doi.org/10.1007/..
?
3
Allgemeine Technologie der Lebensmittel, Vorratspflege:
Kohn, R.
;
Ro�mann, B.
Zeitschrift f�r Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 135 (1968) 6 - p. 342-343 , 1968
Link:
https://doi.org/10.1007/..
?
4
Die Bestandtiele der Lebensmittel und deren Bestimmung:
Kathen, H.
;
Wergin, W.
;
Ro�mann, B.
..
Zeitschrift f�r Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 114 (1961) 4 - p. 301-305 , 1961
Link:
https://doi.org/10.1007/..
?
5
Bericht �ber die Lebensmittelkontrolle in der Schweiz im Ja..:
Ro�mann, B.
Zeitschrift f�r Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 115 (1961) 5 - p. 430-433 , 1961
Link:
https://doi.org/10.1007/..
?
6
Die einzelnen Lebensmittel (Chemie, Technologie, Analytik):
Drawe, H.
;
Ro�mann, B.
;
Probst, E.
...
Zeitschrift f�r Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 108 (1958) 6 - p. 480-483 , 1958
Link:
https://doi.org/10.1007/..
?
7
Die Bestandteile der Lebensmittel und deren Bestimmung:
Acker, L.
;
M�hler, Kl.
;
Erlandsen, L.
..
Zeitschrift f�r Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 105 (1957) 1 - p. 69-71 , 1957
Link:
https://doi.org/10.1007/..
?
8
Die einzelnen Lebensmittel (Beschaffenheit, Herstellung und..:
Br�ckner, G.
;
Schiller, K.
;
Ro�mann, B.
Zeitschrift f�r Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 103 (1956) 4 - p. 307-308 , 1956
Link:
https://doi.org/10.1007/..
?
9
Kartoffeln, Gem�se u. dgl:
Wolf, J.
;
Dettweiler, Chr
;
Frank, H.
...
Zeitschrift f�r Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 103 (1956) 3 - p. 245-253 , 1956
Link:
https://doi.org/10.1007/..
?
10
Obst und Obsterzeugnisse, Wildfr�chte:
Nemitz, G.
;
Wolf, J.
;
Schanderl, H.
...
Zeitschrift f�r Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 103 (1956) 3 - p. 253-258 , 1956
Link:
https://doi.org/10.1007/..
?
11
Schädlingsbekämpfung:
Drepper, G.
;
Roβmann, B.
;
Kuchinke, E.
...
Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 100 (1955) 1 - p. 92-94 , 1955
Link:
https://doi.org/10.1007/..
?
12
Toxikologie, gerichtliche Chemie, Pharmakologie:
Schlumprecht, L.
;
Patzsch, H.
;
Soehring, K.
...
Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 100 (1955) 1 - p. 89-92 , 1955
Link:
https://doi.org/10.1007/..
?
13
Alkaloid- (und purinkörper-)haltige Genußmittel:
Franke, H.
;
Schade, H.
;
Patzsch, H.
...
Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 100 (1955) 1 - p. 64-70 , 1955
Link:
https://doi.org/10.1007/..
?
14
Lebensmittelforben und sonstige Hilfsmittel des Lebensmitte..:
Schade, H.
;
Coduro, E.
;
Roβmann, B.
.
Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 100 (1955) 1 - p. 70-73 , 1955
Link:
https://doi.org/10.1007/..
?
15
Zeitschriftenreferate: Die Bestandteile der Lebensmittel un..:
Hesse, A.
;
M�hler, Kl.
;
Ro�mann, B.
Zeitschrift f�r Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 93 (1951) 6 - p. 365-372 , 1951
Link:
https://doi.org/10.1007/..
1-15