I agree that this site is using cookies. You can find further informations
here
.
X
Login
My folder (
0
)
Home
About us
Home About us
Our history
Profile
Press & public relations
Friends
The library in figures
Exhibitions
Projects
Training, internships, careers
Films
Services & Information
Home Services & Information
Lending and interlibrary loans
Returns and renewals
Training and library tours
My Account
Library cards
New to the library?
Download Information
Opening hours
Learning spaces
PC, WLAN, copy, scan and print
Catalogs and collections
Home Catalogs and Collections
Rare books and manuscripts
Digital collections
Subject Areas
Our sites
Home Our sites
Central Library
Law Library (Juridicum)
BB Business and Economics (BB11)
BB Physics and Electrical Engineering
TB Engineering and Social Sciences
TB Economics and Nautical Sciences
TB Music
TB Art & Design
TB Bremerhaven
Contact the library
Home Contact the library
Staff Directory
Open access & publishing
Home Open access & publishing
Reference management: Citavi & RefWorks
Publishing documents
Open Access in Bremen
Show Desktop-Version
Toggle navigation
Rohrlich, M.
~ 100
results:
Search for persons
X
Format
Online
Print
Mediatypes
Books
Articles (Online)
OpenAccess-fulltext
Languages
english (64)
german (53)
more...
french (14)
less...
Sorted by: Relevance
Sorted by: Year
?
1
Buchbesprechungen:
Wildanger, W.
;
Hild, J.
;
Matzik, B.
...
Zeitschrift f�r Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 176 (1983) 1 - p. 40-45 , 1983
Link:
https://doi.org/10.1007/..
?
2
Das Eiwei� der Aleuronzellen des Weizens:
Rohrlich, M.
;
Friedel, K.
Die Naturwissenschaften. 59 (1972) 5 - p. 216-217 , 1972
Link:
https://doi.org/10.1007/..
?
3
Die einzelnen Lebensmittel (Chemie, Technologie, Analytik):
Fritz, A.
;
Hohlfeld, W.
;
Rohrlich, M.
...
Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 145 (1971) 3 - p. 166-169 , 1971
Link:
https://doi.org/10.1007/..
?
4
Buchbesprechungen:
Hausding, D.
;
Belitz, H. -D.
;
Feldheim, W.
...
Zeitschrift f�r Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 144 (1970) 2 - p. 112-122 , 1970
Link:
https://doi.org/10.1007/..
?
5
Untersuchungen �ber Zucker-Eiwei�-Komplexe (Glykoproteine) ..:
Rohrlich, M.
;
Hertel, W.
;
M�ller, V.
Zeitschrift f�r Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 143 (1970) 6 - p. 401-411 , 1970
Link:
https://doi.org/10.1007/..
?
6
Die einzelnen Lebensmittel (Chemie, Technologie, Analytik):
Hampel, G.
;
Rohrlich, M.
;
Adler, G.
...
Zeitschrift f�r Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 139 (1969) 4 - p. 233-237 , 1969
Link:
https://doi.org/10.1007/..
?
7
Freies Protein und Freie Stärke in Weizen‐ und Roggenmehl:
Rohrlich, M.
;
Müller, V.
Starch - Stärke. 21 (1969) 2 - p. 29-38 , 1969
Link:
https://doi.org/10.1002/..
?
8
Anwendung der D�nnschichtchromatographie zur Bestimmung von..:
Rohrlich, M.
Qualitas Plantarum et Materiae Vegetabiles. 16 (1968) 1-4 - p. 334-339 , 1968
Link:
https://doi.org/10.1007/..
?
9
Die einzelnen Lebensmittel (Chemie, Technologie, Analytik):
Kiermeier, F.
;
Dolder, F.
;
Rohrlich, M.
...
Zeitschrift f�r Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 135 (1968) 6 - p. 337-342 , 1968
Link:
https://doi.org/10.1007/..
?
10
Zur Isolierung und Identifizierung von Peptiden aus dem pep..:
Rohrlich, M.
;
Gallert, H.
Zeitschrift f�r Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 137 (1968) 3 - p. 149-157 , 1968
Link:
https://doi.org/10.1007/..
?
11
Die einzelnen Lebensmittel (Chemie, Technologie, Analytik):
Cremer, H. -D.
;
Lück, E.
;
Möhler, Kl.
...
Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 138 (1968) 4 - p. 228-239 , 1968
Link:
https://doi.org/10.1007/..
?
12
Weizenkleber als technischer Rohstoff:
Rohrlich, M.
;
Niederauer, Th.
;
Friedel, K.
Starch - Stärke. 20 (1968) 12 - p. 395-399 , 1968
Link:
https://doi.org/10.1002/..
?
13
Zur Isolierung und Identifizierung von Peptiden aus dem pep..:
Rohrlich, M.
;
Gallert, H.
Zeitschrift f�r Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 137 (1968) 4 - p. 223-231 , 1968
Link:
https://doi.org/10.1007/..
?
14
Einbau von14C-Prolin im reifenden Weizen:
Rohrlich, M.
;
Hertel, W.
Die Naturwissenschaften. 55 (1968) 9 - p. 452-453 , 1968
Link:
https://doi.org/10.1007/..
?
15
Bestimmung der α‐Amylase‐Aktivität im Getreide durch papier..:
Rohrlich, M.
;
Winkler, S.
;
Hitze, W.
Starch - Stärke. 19 (1967) 6 - p. 166-169 , 1967
Link:
https://doi.org/10.1002/..
1-15
Related subjects
Quantenfeldtheoretische
Photonen
Elektron. Positron