Stoyke, Manfred
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Valid machine learning algorithms for multiparameter method:

Uhlig, Steffen ; Colson, Bertrand ; Hettwer, Karina...
Accreditation and Quality Assurance.  24 (2019)  4 - p. 271-279 , 2019
 
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German Government Official Methods Board Points the Way For..:

Stoyke, Manfred ; Becker, René ; Brockmeyer, Jens...
Journal of AOAC INTERNATIONAL.  102 (2019)  5 - p. 1280-1285 , 2019
 
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Etablierung der § 64 LFGB Arbeitsgruppen "NGS – Bakteriench..:

Szabo, Kathrin ; Malorny, Burkhard ; Stoyke, Manfred
Journal of Consumer Protection and Food Safety.  15 (2019)  1 - p. 85-89 , 2019
 
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Correction to: Etablierung der § 64 LFGB Arbeitsgruppen "NG..:

Szabo, Kathrin ; Malorny, Burkhard ; Stoyke, Manfred
Journal of Consumer Protection and Food Safety.  15 (2019)  1 - p. 91-91 , 2019
 
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Das erste Treffen der § 64 LFGB Arbeitsgruppe "Massenspektr..:

Becker, René ; Wittke, Stefan ; Brockmeyer, Jens...
Journal of Consumer Protection and Food Safety.  13 (2018)  3 - p. 329-333 , 2018
 
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§ 64 LFGB Kick-off Meeting zu "Anwendungspotenzial moderner..:

Szabo, Kathrin ; Grohmann, Lutz ; Klemm, Christine...
Journal of Consumer Protection and Food Safety.  12 (2017)  2 - p. 189-194 , 2017
 
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Proficiency testing in food control: an evaluation of more ..:

Stoyke, Manfred ; Polzer, Joachim ; Radeck, Wolfgang..
Journal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit.  10 (2015)  3 - p. 273-279 , 2015
 
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Tasks of the NRLs with respect to crisis management: contri..:

Stoyke, Manfred ; Hamann, Frank ; Radeck, Wolfgang.
Journal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit.  8 (2013)  1-2 - p. 91-100 , 2013
 
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Anthelmintics in bovine milk and muscle: interlaboratory st..:

Stoyke, Manfred ; Radeck, Wolfgang ; Gowik, Petra
Accreditation and Quality Assurance.  17 (2012)  4 - p. 405-412 , 2012
 
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Essential terminology and considerations for validation of ..:

Nichani, Kapil ; Uhlig, Steffen ; Stoyke, Manfred...
Food Chemistry: X -- Food Chem. X -- http://www.bibliothek.uni-regensburg.de/ezeit/?2967210 -- https://www.sciencedirect.com/journal/food-chemistry-x -- https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/journals/3708/ -- 2590-1575 -- 2967210-7.  , 2022
 
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Etablierung der § 64 LFGB Arbeitsgruppen "NGS – Bakteriench..:

Szabo, Kathrin ; Malorny, Burkhard ; Stoyke, Manfred
Journal of Consumer Protection and Food Safety -- J Consum Prot Food Saf -- Journal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit -- JVL -- 1661-5751 -- 1661-5867 -- 2232114-7 -- 2233784-2 -- http://link.springer.com/journal/3 -- http://www.bibliothek.uni-regensburg.de/ezeit/?2233784.  , 2019
 
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