I agree that this site is using cookies. You can find further informations
here
.
X
Login
My folder (
0
)
Home
About us
Home About us
Our history
Profile
Press & public relations
Friends
The library in figures
Exhibitions
Projects
Training, internships, careers
Films
Services & Information
Home Services & Information
Lending and interlibrary loans
Returns and renewals
Training and library tours
My Account
Library cards
New to the library?
Download Information
Opening hours
Learning spaces
PC, WLAN, copy, scan and print
Catalogs and collections
Home Catalogs and Collections
Rare books and manuscripts
Digital collections
Subject Areas
Our sites
Home Our sites
Central Library
Law Library (Juridicum)
BB Business and Economics (BB11)
BB Physics and Electrical Engineering
TB Engineering and Social Sciences
TB Economics and Nautical Sciences
TB Music
TB Art & Design
TB Bremerhaven
Contact the library
Home Contact the library
Staff Directory
Open access & publishing
Home Open access & publishing
Reference management: Citavi & RefWorks
Publishing documents
Open Access in Bremen
Show Desktop-Version
Toggle navigation
von Rickenbach, Flavio
12
results:
Search for persons
X
Sorted by: Relevance
Sorted by: Year
?
1
Mittagessen auf dem Campus : Dokumentation der Daten aus de..:
von Rickenbach, Flavio
https://doi.org/10.21256/zhaw-1410. , 2020
Link:
https://hdl.handle.net/1..
?
2
Mittagessen auf dem Campus: Fleisch oder Vegi? : Befragung ..:
von Rickenbach, Flavio
;
Baur, Priska
;
Egeler, Gian-Andrea
https://doi.org/10.21256/zhaw-1407. , 2020
Link:
https://hdl.handle.net/1..
?
3
Mittagessen auf dem Campus: Fleisch oder Vegi? Befragung zu..:
von Rickenbach, Flavio
info:eu-repo/grantAgreement/SNSF/Programmes%3BNational+Research+Programmes+%28NRPs%29/406940_166764/. , 2020
Link:
https://zenodo.org/recor..
?
4
Mittagessen auf dem Campus: Fleisch oder Vegi? : Befragung ..:
Baur, Priska
;
von Rickenbach, Flavio
https://doi.org/10.21256/zhaw-1406. , 2020
Link:
https://hdl.handle.net/1..
?
5
Menüwahl in der Hochschulmensa : Design & Durchführung Feld..:
Egeler, Gian-Andrea
;
von Rickenbach, Flavio
;
Baur, Priska
https://doi.org/10.21256/zhaw-1408. , 2020
Link:
https://hdl.handle.net/1..
?
6
Ernährung und ihre Auswirkungen aus Sicht von Berufslernend..:
Trachsel, Sonja
;
von Rickenbach, Flavio
;
Baur, Priska
.
https://doi.org/10.21256/zhaw-19023. , 2019
Link:
https://hdl.handle.net/1..
?
7
Innovationen in der Berufs- und Weiterbildung : wie KöchInn..:
Trachsel, Sonja
;
von Rickenbach, Flavio
;
Baur, Priska
https://doi.org/10.21256/zhaw-18549. , 2019
Link:
https://hdl.handle.net/1..
?
8
Vegetarische und vegane Küche aus Sicht von Berufslernenden..:
Trachsel, Sonja
;
von Rickenbach, Flavio
;
Baur, Priska
..
https://doi.org/10.21256/zhaw-19024. , 2019
Link:
https://hdl.handle.net/1..
?
9
Mittagessen auf dem Campus : Vorstudie zur Gästebefragung:
Egeler, Gian-Andrea
;
Matyas, Julia
;
von Rickenbach, Flavio
https://doi.org/10.21256/zhaw-1404. , 2018
Link:
https://hdl.handle.net/1..
?
10
Mittagessen auf dem Campus: Fleisch oder Vegi? Befragung zu..:
von Rickenbach, Flavio (10493568)
https://figshare.com/articles/dataset/Mittagessen_auf_dem_Campus_Fleisch_oder_Vegi_Befragung_zur_Wahl_des_Mittagessens_Datens_tze/14337132. , 2020
Link:
https://doi.org/10.5281/..
?
11
Supplementary material (field documentation): Egeler, G.-A...:
Gian-Andrea Egeler
;
Priska Baur
;
Flavio von Rickenbach
info:eu-repo/grantAgreement/SNSF/Programmes%3BNational+Research+Programmes+%28NRPs%29/406940_166764/. , 2020
Link:
https://zenodo.org/recor..
?
12
Supplementary material (buffet data set): Egeler, G.-A., vo..:
Gian-Andrea Egeler
;
Flavio von Rickenbach
info:eu-repo/grantAgreement/SNSF/Programmes%3BNational+Research+Programmes+%28NRPs%29/406940_166764/. , 2020
Link:
https://zenodo.org/recor..
1-12