28  results:
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1

The taste culture reader 

experiencing food and drink  Sensory formations
Copies:  Zentrale:Magazin 03.p.2487
 
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2

Cooking cultures 

convergent histories of food and feeling 
Banerjee-Dube, Ishita - First published . , 2016
Copies:  Zentrale:E03 a etn 131/198
 
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5

Caribbean food cultures 

culinary practices and consumption in the Caribbean and its...  Postcolonial Studies ; Vol. 18
Copies:  Zentrale:Magazin 02.m.5192
 
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6

Food media 

celebrity chefs and the politics of everyday interference 
Rousseau, Signe - Engl. ed. . , 2012
Copies:  Zentrale:Magazin 02.g.1859
 
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7

Anständig essen 

ein Selbstversuch 
Duve, Karen - 5. Aufl. . , 2011
Copies: Zentrale; TB BHV;
 
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8

Food 

ethnographic encounters  Encounters: experience and anthropological knowledge
Coleman, Leo , 2011
Copies:  Zentrale:Magazin 02.m.6140
 
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9

Esswelten 

über den Funktionswandel der täglichen Kost  Welt - Körper - Sprache ; 8
Copies:  Zentrale:Magazin 02.D.4045
 
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10

Mahlzeit 

auf 80 Tellern um die Welt  GEO
Copies:  TB Kunst: 77.049 MAH; Zentrale:Magazin 02.B.3356
 
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11

Feuer fangen 

wie uns das Kochen zum Menschen machte - eine neue Theorie ... 
Wrangham, Richard W. ; Rennert, Udo - 1. Aufl. . , 2009
Copies:  Zentrale:Magazin 02.A.6337
 
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12

Trinkkulturen in Europa 

mdv aktuell ; Band 4
Copies:  Zentrale:Magazin 01.W.3105
 
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13

Spices and comfits 

collected papers on medieval food 
Winter, Johanna Maria van - 1. publ. . , 2007
Copies:  Zentrale:E02 a agr 844/185
 
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14

Food 

the history of taste 
Freedman, Paul H. - 1. publ. . , 2007
Copies:  Zentrale:E02 a agr 751/182
 
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15

The restaurants book 

ethnographies of where we eat 
Copies:  Zentrale:Magazin 01.T.1743
 
1-15