Rösch, Niels
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Fermentation of African kale ( Brassica carinata ) using L...:

Oguntoyinbo, Folarin A. ; Cho, Gyu-Sung ; Trierweiler, Bernhard...
International Journal of Food Microbiology.  238 (2016)  - p. 103-112 , 2016
 
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Studie zum Einfluss von Herstellungs- und Verarbeitungsproz..:

Meinhardt, Ann-Katrin ; Müller, Alexandra ; Bockelmann, Wilhelm...
10.25826/Data20230306-095328-0 -- Iodine contents of various foods processed using iodized salt.  , 2022
 
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Isolation and Characterization of Potential Starter Culture..:

Fagbemigun, Olakunle ; Cho, Gyu-Sung ; Rösch, Niels...
Microorganisms -- http://www.mdpi.com/journal/microorganisms -- http://www.bibliothek.uni-regensburg.de/ezeit/?2720891 -- 2720891-6 -- 2076-2607.  , 2021
 
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Diversity and Antibiotic Susceptibility of Acinetobacter St..:

Cho, Gyu-Sung ; Li, Bo ; Rostalsky, André...
Frontiers in Microbiology -- Front Microbiol -- 1664-302X -- 2587354-4 -- http://www.frontiersin.org/microbiology -- https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/journals/1526/ -- http://www.bibliothek.uni-regensburg.de/ezeit/?2587354.  , 2018
 
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