I agree that this site is using cookies. You can find further informations
here
.
X
Login
Merkliste (
0
)
Home
About us
Home About us
Our history
Profile
Press & public relations
Friends
The library in figures
Exhibitions
Projects
Training, internships, careers
Films
Services & Information
Home Services & Information
Lending and interlibrary loans
Returns and renewals
Training and library tours
My Account
Library cards
New to the library?
Download Information
Opening hours
Learning spaces
PC, WLAN, copy, scan and print
Catalogs and collections
Home Catalogs and Collections
Rare books and manuscripts
Digital collections
Subject Areas
Our sites
Home Our sites
Central Library
Law Library (Juridicum)
BB Business and Economics (BB11)
BB Physics and Electrical Engineering
TB Engineering and Social Sciences
TB Economics and Nautical Sciences
TB Music
TB Art & Design
TB Bremerhaven
Contact the library
Home Contact the library
Staff Directory
Open access & publishing
Home Open access & publishing
Reference management: Citavi & RefWorks
Publishing documents
Open Access in Bremen
zur Desktop-Version
Toggle navigation
Merkliste
1 Ergebnisse
1
Das Projekt "Essen in Hessen": Implementierung der Themen "..
, In:
Nachhaltigkeit in den Bereichen Tourismus, Hotelgewerbe und Ernährung / herausgegeben von Benjamin Laux, Stephan Stomporowski
Vorstellung des Projektes "Essen in Hessen"
Dräger de Teran, Tanja
;
Weber, Kerstin
;
Borstel, Torsten von
;
Knöbel, Henriette
... (2018) - p. 109-130
Exemplar:
Zentrale:E02
a ver 922/039;
TB BHV
: tur 6/98
RT Journal Article T1
Das Projekt "Essen in Hessen": Implementierung der Themen "Ressourcenschonende Ernährung" und "Vermeidung von Lebensmittelabfällen" in die Außer-Haus-Verpflegung
:
Vorstellung des Projektes "Essen in Hessen"
UL https://suche.suub.uni-bremen.de/peid=B102987601&Exemplar=1&LAN=DE A1 Dräger de Teran, Tanja A1 Weber, Kerstin A1 Borstel, Torsten von A1 Knöbel, Henriette A1 Grauwinkel, Urte A1 Meier, Toni YR 2018 NO : Diagramme, Illustrationen JF Nachhaltigkeit in den Bereichen Tourismus, Hotelgewerbe und Ernährung / herausgegeben von Benjamin Laux, Stephan Stomporowski SP 109 OP 130 LK http://katalog.suub.uni-bremen.de/DB=1/LNG=DU/CMD?ACT=SRCHA&IKT=8000&TRM=1829397532* CN E02: a ver 922/039 CN TB BHV: tur 6/98 SF ELIB - SuUB Bremen
Export
RefWorks (nur Desktop-Version!)
Flow
(Zuerst in
Flow
einloggen, dann importieren)